Om terapi:

 

Alt det emotionelle materiale du bærer med dig; dit selvbillede; dine begrænsninger og blokeringer kan komplicere og maskere din autentiske jeg.

Det kan være meget stærkt og bevægende at fordybe sig i oplevelser, følelser eller sider af sig selv, man af mange forskellige grunde ikke har været i kontakt med længe, eller nogensinde udfoldet før.

Via terapien har du mulighed for at opleve styrken i at tage ejerskab for egne følelser, og glæden ved at udfolde dig fra et mere autentisk sted i forhold til dine relationer og din omverden.

 At blive opmærksom på hvad kroppen fortæller, kan være en genvej til at få øje på de mønstre, der hæmmer og begrænser dig i personlig udfoldelse – en vej til at komme i kontakt med uopdagede og gemte ressourcer.

Gennem samtale, kropsterapi og arbejdet med vejrtrækningen, følger og guider jeg dig ind i de følelser, kroppen gemmer på.

 Terapien foregår altid i en respektfuld dialog. Du bevæger dig ikke dybere ned i krop og følelser, end du har lyst og er klar til.

Jeg arbejder aldrig ud fra et skema, men møder dig, der hvor du er. Det er essensen af min terapeutiske tilgang til dig.

Kontakten med dine ubevidste følelsesmekanismer via terapien er grundlaget for forandring og udvikling.

Her begynder forandringsmulighederne mod trivsel og glæde.